Skip to main content

Εγκαινιάζεται την επόμενη εβδομάδα το hub της Pfizer στη Θεσσαλονίκη

Εγκαινιάζεται το Κέντρο Ψηφιακής Τεχνολογίας (Digital and Technology Hub) της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Κέντρου Ψηφιακής Τεχνολογίας (Digital and Technology Hub) της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το γεγονός αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας, Άλμπερτ Μπουρλά, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, όπου τιμήθηκε με το Χρυσό Μετάλλιο του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

«Είμαι πολύ περήφανος που η Pfizer μέσω της πρόσφατης επένδυσης ψηφιακής έρευνας και τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη, που θα εγκαινιάσουμε την επόμενη εβδομάδα, συμβάλει στον τομέα στήριξης των νέων. Εύχομαι το παράδειγμά μας να ακολουθήσουν σύντομα και άλλες διεθνείς εταιρείες και οργανισμοί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουρλά.

Έως τώρα οι εργαζόμενοι της Pfizer εργάζονταν προσωρινά στο κτήριο Zeda, αλλά οι δύο δομές της Pfizer στη Θεσσαλονίκη θα εγκατασταθούν σε τέσσερα κτήρια του εμπορικού κέντρου East Plaza, συνολικού εμβαδού 6.500 τετραγωνικών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Όπως είχε ανακοινώσει ο επικεφαλής του Ψηφιακού Κέντρου, Νίκο Γκαριμπόλντι, τον περασμένο Μάιο, το πρώτο hub θα μετακινηθεί στο East Plaza. Το δεύτερο hub της Pfizer, μία επένδυση που θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ, εκτιμάται ότι θα μετακινηθεί στον ίδιο χώρο το 2022-2023.