Skip to main content

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι πρώτες δηλώσεις του συζυγοκτόνου μέσα από τη ΓΑΔΑ

Συντετριμμένος δηλώνει μέσα από τη ΓΑΔΑ ο 32χρονος συζυγοκτόνος σημειώνοντας πως όλα όσα έκαναν ήταν με γνώμονα το παιδί του.

Απομονωμένος με μοναδικό επισκέπτη τον δικηγόρο του πέρασε τη δεύτερη μέρα στη ΓΑΔΑ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο 32χρονος συζυγοκτόνος, συναντήθηκε με τον κ. Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, τον μοναδικό δικηγόρο που τον εκπροσωπεί, καθώς ενας συνάδελφος του που αρχικα παρουσιαζόταν ως υπερασπιστής του ανακλήθηκε και συζήτησε μαζί του, για το τι θα υποστηρίξει στην απολογία του και την υπερασπιστική του γραμμή.

Μάλιστα, μέσω του κ. Παπαϊωαννίδη, έκανε την πρώτη του δήλωση μετά τη συλληψή του στο protothema.gr: «Η μέριμνά μου ειναι για το παιδί μας, τη Λυδία. Να είναι καλά στις οικογένειές μου. (σ.σ: εννοώντας την οικογένεια του και την οικογένεια της συζύγου του). Ειμαι συντετριμμένος και ό,τι έκανα, το έκανα με γνώμονα το παιδί μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαιωαννίδης επεσήμανε πως «ο εντολέας μου είναι συντετριμένος από αυτό το γεγονός. Είπε προανακριτικά όσα θα υποστηρίξει και ανακριτικά την αλήθεια όπως έχει, χωρίς να αποκρύψει οτιδήποτε. Δυστυχώς καταστράφηκε η ζωή του».

Πηγή: protothema.gr