Skip to main content

Έγκλημα στη Χρυσούπολη: Τα παιδιά μου είδαν το φονικό από το μπαλκόνι

Συγκλονίζει η μαρτυρία της συζύγου του 42χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός μαζί με τη μητέρα του από πυρά του γείτονά τους στη Χρυσούπολη Καβάλας

«Σκότωσε τον άνδρα μου, γύρισε σε μένα και στη συνέχεια στην πεθερά μου. Φώναξε Κ…. και την πυροβόλησε» περιγράφει η σύζυγος του 42χρονου θύματος που έπεσε νεκρός μαζί με τη μητέρα του, όταν ο επίσης 42χρονος γείτονάς τους πάτησε τη σκανδάλη, μετά από καυγά που είχαν για το πάρκινγκ στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Η ίδια ήταν μπροστά στο διπλό φονικό και περιέγραψε καρέ – καρέ πώς συνέβη το έγκλημα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

H γυναίκα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο δράστης ήταν παιδικός φίλος του συζύγου της, αλλά το τελευταίο διάστημα τους δημιουργούσε προβλήματα με τη συμπεριφορά του. Μάλιστα, μετά τη δολοφονία, όπως είπε, ήταν ψύχραιμος.

«Την ώρα που η πεθερά μου έβγαζε τα σκουπίδια, ο κατηγορούμενος έβγαλε μία κραυγή κοροϊδεύοντάς την επιδεικτικά και εσκεμμένα. Ο άνδρας μου πήδηξε τον φράχτη και ζήτησε από τον Π. με ήρεμο τόνο να σταματήσει όλη αυτή η συμπεριφορά σε βάρος της οικογένειας μας. Η πεθερά μου αντιδίκησε με τη μητέρα του δράστη, η οποία και χτύπησε την πεθερά μου με μία σφουγγαρίστρα στο κεφάλι. Η πεθερά μου πήγε να καλέσει την αστυνομία,  ο Π. είπε και αυτός ότι θα καλέσει αστυνομία και βγήκε με μια καραμπίνα. Σκότωσε τον άνδρα μου, γύρισε σε μένα και στη συνέχεια στην πεθερά μου. Φώναξε Κ…. και την πυροβόλησε. Τα ανήλικα παιδιά μου είδαν όλη τη σκηνή της δολοφονίας από το μπαλκόνι του σπιτιού μας», είπε η γυναίκα που έχασε σύζυγο και πεθερά» αναφέρει.