Skip to main content

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Πολίτες γιουχάισαν τον 30χρονο στη Νάξο (vid)

Από την εισαγγελέα του αποδόθηκε η κατηγορία της δολοφονίας εκ προθέσεως. Ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία ώστε να απολογηθεί την Τρίτη.

Στη Νάξο κρατείται ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, όπου μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με σκάφος του Λιμενικού από τη Φολέγανδρο και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Πηγές αναφέρουν ότι ο 30χρονος δράστης της δολοφονίας της νεαρής γυναίκας, κατά την ομολογία της πράξης του ήταν ήρεμος και επανέλαβε τους ισχυρισμούς του για τα όσα συνέβησαν το απόγευμα που αφαίρεσε τη ζωή της φίλης του, έπειτα από τον τσακωμό τους... γιατί πήραν λάθος διαδρομή με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το naxostimes.gr, από την εισαγγελέα του αποδόθηκε η κατηγορία της δολοφονίας εκ προθέσεως. Ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία ώστε να απολογηθεί την Τρίτη, παρουσία του δικηγόρου του που θα μεταβεί στο νησί.

Έξω από το γραφείο της εισαγγελίας είχαν μαζευτεί πολίτες αλλά και τουρίστες. Ορισμένοι αποδοκίμασαν τον 30χρονο, ο οποίος εμφανίστηκε ατάραχος καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και με σκυμμένο το κεφάλι.