Skip to main content

Έγκλημα στη Μενεμένη: Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο πατέρας που σκότωσε τον γιο του με σκεπάρνι

Ο κατηγορούμενος παιδοκτόνος απολογήθηκε μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος

Στις φυλακές θα οδηγηθεί αμέσως μόλις αναρρώσει και πάρει εξιτήριο ο 69χρονος που κατηγορείται για τον φόνο του γιου του στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, στις 26 Οκτωβρίου.

Ο άνδρας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, που μετέβη στο νοσοκομείο Παπανικολάου για τη διαδικασία, καθώς ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε εκεί μετά το φονικό. Είχε βρεθεί λιπόθυμος δίπλα στον γιο του μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας χαπιών και εισήχθη στην Α' ΜΕΘ, όπου παρέμεινε διασωληνωμένος μέχρι την περασμένη Δευτέρα. Από τότε νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε πως τέλεσε την πράξη εν βρασμώ καθώς είχε προστριβές με τον γιο του, που φέρεται να ήταν τοξικομανής.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας θα οδηγηθεί στη φυλακή όταν καλυτερεύσει η κατάσταση της υγείας του.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του θύματος και σύζυγος του κατηγορούμενου αντίκρισε τη φρικιαστική εικόνα και ειδοποίησε την αστυνομία. Κατά τη διάρκεια ερευνών, βρέθηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού επιμελώς κρυμμένο ένα σκεπάρνι μήκους 38 εκατοστών το οποίο ήταν και το όπλο του εγκλήματος.