Skip to main content

Έγκλημα στο Περιστέρι: Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης η 17χρονη πριν έξι χρόνια (vid)

Έπειτα από το εν λόγω συμβάν, η ανήλικη βίωνε μπούλινγκ, η οικογένεια στιγματίστηκε και αυτός να ήταν ο λόγος που έφυγε με την μητέρα της στην Αθήνα.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία, για τον εντοπισμό του φίλου της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπιτι της, με εκδορές και μώλωπες σε πρόσωπο και χέρια. Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης έδειξαν εγκληματική ενέργεια με ασφυκτικό θάνατο. Ο 22χρονος θεωρείται ο βασικός ύποπτος, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που βρισκόταν μαζί της.

Στο μεταξύ, η άτυχη κοπέλα είχε πέσει στο παρελθόν θέμα σεξουαλικής κακοποίησης σε ηλικία μόλις δέκα ετών κι ενώ ζούσε με την οικογένειά της στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Η αποκάλυψη έγινε από τον πατέρα της 17χρονης, σύμφωνα με τον οποίο πριν από περίπου έξι χρόνια, το παιδί του έπεσε θύμα σεξουαλικών επιθέσεων και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση. Η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη τριών ανδρών για ασελγείς πράξεις σε βάρος της τότε 11χρονης και οι δράστες καταδικάστηκαν σε πολυετείς καθείρξεις. Έπειτα από το εν λόγω συμβάν, η ανήλικη βίωνε μπούλινγκ, η οικογένεια στιγματίστηκε και αυτός να ήταν ο λόγος για τον οποίο η μητέρα της και η ίδια έφυγαν για την Αθήνα.

«;Ήθελε να χαρεί την ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί την ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα», δήλωσε ο πατέρας της.