Skip to main content

Έγκριση έργων 10,1 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια

Θετικά αξιολόγησε η Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας τις προτάσεις για τέσσερα έργα ύψους 10.138.460,66 ευρώ.

Θετικά αξιολόγησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τις προτάσεις για τέσσερα έργα ύψους 10.138.460,66 ευρώ, τα οποία χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονίας -  Θράκης 2007 - 2013» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Καταρχήν, σε συνέχεια της Αίτησης Χρηματοδότησης που κατέθεσε ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την οποία υποβλήθηκε πρόταση για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Προμήθεια και τοποθέτηση Η/Μ εξοπλισμού για την αναβάθμιση και επέκταση των συστημάτων λειτουργίας του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στο Κτίριο Β΄» η πρόταση  αξιολογήθηκε θετικά και επιλέχτηκε για χρηματοδότηση με π/υ 1.082.400 ευρώ.

Ακόμα, σε συνέχεια της Αίτησης Χρηματοδότησης που κατέθεσε ο Δήμος Αριστοτέλη στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την οποία υποβλήθηκε πρόταση για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων και δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων στην Τοπική Κοινότητα Στρατωνίου, Δήμου Αριστοτέλη» η πρόταση  αξιολογήθηκε θετικά και επιλέχτηκε για χρηματοδότηση με π/υ 7.620.060,66 ευρώ.

Επίσης, σε συνέχεια της Αίτησης Χρηματοδότησης που κατέθεσε ο Δήμος Κιλκίς στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την οποία υποβλήθηκε πρόταση για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Αποχέτευση οικισμού Κορυφής Δήμου Δοιράνης Β' Φάση (νυν Δ.Ε. Δοιράνης, Δήμου Κιλκίς)» η πρόταση  αξιολογήθηκε θετικά και επιλέχτηκε για χρηματοδότηση με π/υ 441.000 ευρώ.

Σε συνέχεια της Αίτησης Χρηματοδότησης που κατέθεσε η Δ.Ε.Υ.Α Βέροιας στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την οποία υποβλήθηκε πρόταση για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Κατασκευή μεμονωμένης εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Τοπικής Κοινότητας Πολυδενδρίου Δήμου Βέροιας» η πρόταση  αξιολογήθηκε θετικά και επιλέχτηκε για χρηματοδότηση με π/υ 995.000 ευρώ.