Skip to main content

Ειδικές εκπτώσεις για ανέργους από τα εμπορικά καταστήματα του Τυρνάβου

Σε ειδικές εκπτώσεις για τους ανέργους – πελάτες τους προχωρούν από τις αρχές Μαρτίου οι εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης του Τυρνάβου.
Σε ειδικές εκπτώσεις για τους ανέργους – πελάτες τους προχωρούν από τις αρχές Μαρτίου οι εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης του Τυρνάβου. Ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρνάβου αποφάσισε, πρόσφατα, να μετάσχει ενεργά στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου για τη στήριξη των ανέργων πολιτών. Έτσι, με το πέρας της περιόδου των επίσημων εκπτώσεων, τα εμπορικά καταστήματα του Τυρνάβου θα προχωρήσουν σε ειδική πολιτική τιμών για τους ανέργους που θα κάνουν τις αγορές τους από την αγορά της πόλης.

Συγκεκριμένα, οι άνεργοι θα πρέπει να προμηθευτούν την ειδικά κάρτα που χορηγεί ο ΟΑΕΔ, ώστε να μπορούν να αγοράζουν είδη ένδυσης και υπόδησης αλλά και άλλα αγαθά σε χαμηλότερες τιμές. Η έκπτωση που θα γίνεται από τους καταστηματάρχες του Τυρνάβου δεν έχει προσδιοριστεί με οριζόντιο ποσοστό και θα εξαρτάται από τη βούληση της κάθε επιχείρησης. Ανάλογες πρωτοβουλίες έχουν αναλάβει και άλλοι σύλλογοι επαγγελματιών της Θεσσαλίας, όπως ο Σύλλογος Κρεοπωλών Μαγνησία. Τα μέλη του προσφέρουν τα προϊόντα τους σε χαμηλότερες τιμές στους ανέργους του νομού, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.