Skip to main content

Είσοδος της Intralot στη ρώσικη αγορά στοιχήματος

Την εξαγορά ποσοστού 33% της ρώσικης εταιρείας Kelicom, που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους διαχειριστές αθλητικού στοιχήματος στη χώρα, ανακοίνωσε ο όμιλος Intralot.
Την εξαγορά ποσοστού 33% της ρώσικης εταιρείας Kelicom, που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους διαχειριστές αθλητικού στοιχήματος στη χώρα, μέσω της θυγατρικής της Favorit, ανακοίνωσε ο όμιλος Intralot.

Με αυτήν την εξαγορά (μέσω της Intralot Holdings International Ltd), όπως τονίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρίας, η Intralot αποκτά πρόσβαση στο στρατηγικό μερίδιο που η εταιρεία κατέχει στη Favorit Bookmaker΄s Office LLC (Favorit), έναν από τους κορυφαίους διαχειριστές αθλητικού στοιχήματος στη Ρωσία, καθώς και στη μεγάλη βάση πελατών της. Η Kelicom είναι ο πλειοψηφικός μέτοχος της Favorit κατέχοντας μερίδιο 74,9%.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, η Intralot έχει τη δυνατότητα να αυξήσει το ποσοστό συμμετοχής της στην Kelicom σε 100% και να αναλάβει τον έλεγχο της Favorit. Η εξαγορά τελεί υπό τις συνήθεις εγκρίσεις των αρμοδίων αρχών.

Σήμερα, η Favorit έχει παρουσία σε 50 διαφορετικές περιοχές της Ρωσίας και σχεδιάζει να επεκτείνει το δίκτυο της μέσα στους επόμενους μήνες ενδυναμώνοντας τη θέση της στις περιοχές, όπου έχει ήδη παρουσία, αλλά ταυτόχρονα σκοπεύει να εισέλθει και σε νέες.