Σάββατο 15 Αυγούστου 2020
x

ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΔΟΜΟΚΟΥ

Παρανάλωμα του πυρός έγινε το αυτοκίνητο πρώην αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού με τον ίδιο να αναφέρει ότι είναι ευρέως γνωστό πως είναι στόχος.

Άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά τα ξημερώματα της Τρίτης στο αυτοκίνητο του πρώην αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, ο οποίοος ήταν φίλος και συνάδελφος του Αρχιφύλακα Μ. Γκαλιμάνη, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στην Κουβέλα Στυλίδας τον Φεβρουάριο του 2015.

Το αυτοκίνητο ήταν στην πυλωτή της πολυκατοικίας, όπου ο πρώην αρχιφύλακας διαμένει με την οικογένειά του στη Λαμία. Όπως αναφέρει το Lamiareport.gr, γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, οι ένοικοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους ακούγοντας τον ήχο έκρηξης, ενώ πυκνοί καπνοί έπνιξαν τα διαμερίσματα.

Από τις φλόγες, εκτός από το αυτοκίνητο του πρώην αρχιφύλακα υπέστησαν ζημιές ένα ακόμη αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα.

Ο πρώην αρχιφύλακας την ώρα του έγινε ο εμπρησμός είχε υπηρεσία στις φυλακές Δομοκού. Ενημερώθηκε από τη σύζυγό του για την επίθεση και αμέσως έφτασε στη Λαμία, όπου ακόμα οι πυροσβέστες έσβηναν τη φωτιά από το αυτοκίνητο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

«Όλοι το ήξεραν ότι είμαι στόχος. Υπήρχαν απειλές. Όλοι τα γνωρίζουν αυτά και υπάρχουν και έγγραφα στις Αρχές που το επιβεβαιώνουν. Κανείς δεν ασχολήθηκε» είπε στο LamiaReport ο πρώην αρχιφύλακας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ