Skip to main content

Εκατοντάδες Αρειανοί βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας και ζήτησαν πρόκριση (φωτο+vid)

Ο κόσμος του Άρη είδε την προπόνηση, φώναξε συνθήματα, έκανε τη νύχτα-μέρα, και ζήτησε τη νίκη-πρόκριση επί της ομάδας της Μακάμπι.

Εκατοντάδες φίλοι του Άρη βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ντόπαραν ψυχολογικά την ομάδα ενόψει του αγώνα και της υπόθεσης πρόκρισης που είναι αρκετά δύσκολη μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Ο κόσμος του Άρη είδε την προπόνηση, φώναξε συνθήματα, έκανε τη νύχτα-μέρα, και ζήτησε τη νίκη-πρόκριση επί της ομάδας της Μακάμπι.

Διαβάστε ακόμη: Κουέστα: Το πρώτο γκολ θα το βάλει ο κόσμος και τα υπόλοιπα εμείς, πάμε Αρειανάρα!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον αγώνα με τη Maccabi Tel Aviv στο Κλεάνθης Βικελίδης (11/08, 21:00), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Στην τελευταία προπόνηση ο κόσμος της ομάδας μας έδωσε δυναμικό παρών, εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές και στέλνοντας μήνυμα στήριξης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (μετά την προπόνηση η αποστολή μετέβη στο ξενοδοχείο)».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: