Skip to main content

Εκδικάζεται σήμερα του Ντουρμισάι, άμεσα απόφαση ζητά ο Άρης

Το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ είναι το αρμόδιο όργανο, το οποίο θα αποφασίσει, αν ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στον Άρη ή όχι

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τον Άρη και τον Φιορίν Ντουρμισάι, καθώς εκδικάζεται η έφεση της ΠΑΕ κατά της πρωτόδικης απόφασης, η οποία ανακαλούσε το δελτίο του ποδοσφαιριστή. Χθες, ο νεαρός επιθετικός ήταν από τους τυχερούς, καθώς βρήκε το φλουρί στην πρωτοχρονιάτικη πίτα της ομάδας.

Σύμφωνα με το Metrosport.gr, το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ είναι το αρμόδιο όργανο, το οποίο θα αποφασίσει, αν ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στον Άρη, οπότε οι “κιτρινόμαυροι”, όπως και ο ίδιος, ζουν στιγμές αγωνίας και ελπίζουν ότι το... φλουρί θα φέρει τύχη στους “κιτρινόμαυρους”.

Χθες, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στην Αλκμήνης υπήρχε συγκρατημένη, αλλά βάσιμη αισιοδοξία ότι οι θέσεις της ΠΑΕ θα δικαιωθούν (η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί άμεσα, ίσως και μέχρι την Παρασκευή) κι έτσι θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα υπέρ της ομάδας.

Εφόσον, η Ομοσπονδία επιστρέψει το δελτίο του Ντουρμισάι, τότε αυτομάτως θα ανοίξει και ο δρόμος για την υλοποίηση μεταγραφικών κινήσεων (το δελτίο ανακλήθηκε, άλλωστε, εξαιτίας του απαγορευτικού από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου), κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, καθώς υπάρχει ακόμη περιθώριο έως το τέλος του μήνα.

Σαφώς η υπόθεση είναι πολύπλοκη, καθώς εμπλέκεται και η FIFA, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς έχουν το δικαίωμα να πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν, αναφέρεται.