Skip to main content

Εκδηλώσεις από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης στην Αθήνα

Στις εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν οι νέες προκηρύξεις και πανευρωπαϊκά δίκτυα υποστήριξης.
Εκδηλώσεις για το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο  στο πλαίσιο της ενότητας  Έρευνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης στις 25 Σεπτεμβρίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και 16 Οκτωβρίου 2009 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, στην Αθήνα. Στις εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν οι νέες προκηρύξεις που ανακοινώθηκαν στις 30 Ιουλίου, χρήσιμες συμβουλές για επιτυχημένες προτάσεις και πανευρωπαϊκά δίκτυα υποστήριξης.

Η πρώτη εκδήλωση διοργανώνεται στις 25 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα προγράμματα “Κοινωνικο-οικονομικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες”, “Ειδικό Πρόγραμμα ΙΔΕΕΣ”, “Ερευνητικό Δυναμικό” και “Περιφέρειες της Γνώσης”.

Η συνάντηση εργασίας που διοργανώνεται στις 16 Οκτωβρίου εστιάζει στις Κοινωνικο-οικονομικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες. Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Δρ Δ. Κορπάκης, προϊστάμενος τμήματος Οριζοντίων Θεμάτων και Συντονισμού στη Διεύθυνση "Επιστήμη, Οικονομία και Κοινωνία” θα παρουσιάσει τις νέες προκηρύξεις του εν λόγω προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και online εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον δικτυακό τόπο του ΕΚΤ.