Skip to main content

Εκδήλωση ενημέρωσης μαθητών Λυκείου για τις σπουδές στο ΑΠΘ

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές της Γ΄ και της Β΄ Λυκείου, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, θα πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειο όπου φοιτούν

Εκδήλωση με θέμα «Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18, 19, 20, 21 και 22 Φεβρουαρίου 2019, στην Κεντρική Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, από τις 09:00 έως τις 14:00, διοργανώνουν για δωδέκατη χρονιά το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τα Κέντρα Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής & Υποστήριξης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εκδήλωση απευθύνεται κατά προτεραιότητα στις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου και δευτερευόντως στις μαθήτριες και τους μαθητές της Β΄ Λυκείου των Γενικών Λυκείων του Νομού Θεσσαλονίκης, με σκοπό την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωσή τους.

Εκπρόσωποι (μέλη ΔΕΠ) απ’ όλα τα Τμήματα του ΑΠΘ θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα σπουδών του κάθε Τμήματος, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων τους και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας. Θα συμμετέχουν επίσης φοιτητές και απόφοιτοι του ΑΠΘ, οι οποίοι θα καταθέσουν την προσωπική τους εμπειρία από τη φοίτησή τους και τη σταδιοδρομία τους έως σήμερα.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ και της Β΄ Λυκείου, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, θα πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειο όπου φοιτούν.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.auth.gr/news/events/26306

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming στον σύνδεσμο https://www.auth.gr/video/26309.   

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ΕΔΩ.