Skip to main content

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης στο 1ο Πειραματικό Δημοτικό Θεσσαλονίκης

Η εκδήλωση εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων του σχολείου μέσα στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ (2018-2020).

Μία ακόμη εκδήλωση ευαισθητοποίησης διοργανώνουν ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Θεσσαλονίκης-ΑΠΘ σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο, την ομάδα μπάσκετ του Άρη με αμαξίδια και τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, στον αύλειο χώρο του σχολείου την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 και ώρα 9.00-13.15.

Η εκδήλωση εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων του σχολείου μέσα στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ (2018-2020) με τίτλο "Change your life, open your mind".

Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα εθελοντισμού, αλληλεγγύης, αναγνώρισης και σεβασμού της διαφορετικότητας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συνδρομή του κ. Ηλία Μάστορα υπεύθυνου διαιτησίας ποδοσφαίρου τυφλών της Διεθνούς Αθλητικής Ομοσπονδίας Τυφλών και συνεργάτη του Βρετανικού Συμβουλίου στο πρόγραμμα με τίτλο "Σέβομαι τη Διαφορετικότητα", της ομάδας μπάσκετ του Άρη με αμαξίδια και της κ. Πόλυ Σαρέγκου Ολυμπιονίκη και αρχηγό της Εθνικής ομάδας γυναικών.»