Skip to main content

Εκδήλωση ΕΒΕΘ για την ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών στα Βαλκάνια

Η εκδήλωση πραγματοποιείται τη Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ε.Β.Ε.Θ. (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Η ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών στα Βαλκάνια θα βρεθεί στο επίκεντρο ενημερωτικής εκδήλωσης, που διοργανώνει ο Οργανισμός Enterprise Greece και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται τη Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ε.Β.Ε.Θ. (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των ελληνικών επιχειρήσεων για τις συνθήκες και τις απαιτήσεις των αγορών των Βαλκανίων και τις  ευκαιρίες εξαγωγής προϊόντων και υπηρεσιών.

Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι στελέχη των Γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων των Πρεσβειών μας στις χώρες: Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Αλβανία, Βοσνία- Ερζεγοβίνη και πΓΔΜ.

Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, θα υπάρχει η δυνατότητα 10λεπτων κατ’ ιδίαν συναντήσεων  με τους εκπροσώπους των Γραφείων ΟΕΥ.

Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχετε στην ανωτέρω διοργάνωση, παρακαλούνται να αποστείλετε συμπληρωμένη την on-line δήλωση συμμετοχής, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019. Σημειώνεται ότι στις συναντήσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για τυχόν διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310 370.132.