Skip to main content

Εκδήλωση ΕΒΕΘ για τον ρόλο της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Εκδήλωση στις 11 Ιανουαρίου στο ΕΒΕΘ για τον ρόλο της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας την εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

Ο ρόλος της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας την εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης αποτελεί το θέμα εκδήλωσης, που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 17:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ομιλητές  ο Δρ. Πρόδρομος Τσιαβός, Πρόεδρος ΔΣ ΟΒΙ, ο Γενικός Διευθυντής ΟΒΙ, Δρ. Ιωάννης Καπλάνης, ο Δρ. Γεώργιος Δρόσος, Προϊστάμενος Τμήματος Επιχειρημ. Καινοτομίας & Αριστείας, Γεν. Γραμματεία Βιομηχανίας, ο κ. Σωτήριος Ρόκκος, Διευθυντής Τεχνολογικής Πληροφόρησης ΟΒΙ και ο Δρ. Γεώργιος Ασημόπουλος, Υπεύθυνος Περιφερειακού Γραφείου Θεσσαλονίκης, ΟΒΙ, θα αναφερθούν στο ρόλο της Ακαδημίας Βιομηχανικής Iδιοκτησίας στην Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, στη Διανοητική Ιδιοκτησία στο πλαίσιο της Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας & Περιφερειακής Ανάπτυξης, στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό & την Επιχειρηματική Καινοτομία, στην Ψηφιακή Διακυβέρνηση & την Ανάπτυξη Περιφερειακών Γραφείων του ΟΒΙ, καθώς και σε θέματα Τεχνολογικής Πληροφόρησης του Οργανισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ (πατώντας εδώ).

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΕΒΕΘ, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων, τηλ. 2310-370132.