Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020
x

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΑΚΟΥΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΧΕΠΑ

Η εκδήλωση, στην οποία παρέστη και η υφυπουργός Εσωτερικών, πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ.

Εκδήλωση με τίτλο «Με τη Ζωή για την Ελπίδα» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ από το Σωματείο Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του ΥΜΑΘ και του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκε η υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου, είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδά της θα διατεθούν για την ανακαίνιση του Παιδοακουολογικού Εργαστηρίου της ΩΡΛ κλινικής του ΓΠΝ ΑΧΕΠΑ.

«Ασκούμε κοινωνική πολιτική όπου μπορούμε» υπογράμμισε η κα. Νοτοπούλου, επαναλαμβάνοντας «την προσήλωση της κυβέρνησης στις αρχές της κοινωνικής ισότητας και αλληλεγγύης προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που απαιτούνται προκειμένου όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής».

«Σε αυτόν τον τόπο, όταν ενώνονται οι άνθρωποι, γίνονται όμορφα πράγματα, πράγματα σπουδαία!» είπε χαρακτηριστικά η υφυπουργός.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ