Skip to main content

Εκδήλωση για γυναίκες επιχειρηματίες από το Κέντρο Εργάνη

Εκδήλωση για γυναίκες επιχειρηματίες διοργανώνεται από το Κέντρο Εργάνη με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σήμερα.

Εκδήλωση για γυναίκες επιχειρηματίες διοργανώνεται από το Κέντρο Εργάνη, με την υποστήριξη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιείται σήμερα 7 Νοεμβρίου, στις 6.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΒΕΘ. Η εκδήλωση διοργανώνεται με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου καθώς και της ανάδειξής του σε καλή ευρωπαϊκή πρακτική στο πλαίσιο του έργου WINNET 8 (χρηματοδοτείται από την Κ.Π. INTERREG IV C).

Η εκδήλωση θα έχει σαν στόχο την ανταλλαγή απόψεων για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σήμερα, για την εξωστρέφεια και την καινοτομία των γυναικείων επιχειρήσεων, για την προσαρμοστικότητα των επιχειρήσεων στις νέες συνθήκες της αγοράς, για τις καλές ευρωπαϊκές πρακτικές στην στήριξη της επιχειρηματικότητας των γυναικών.

Σημειώνεται ότι το Κέντρο Εργάνη διατηρεί μια αδιάλειπτη επικοινωνία με γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν την επαγγελματική τους κατάσταση ή να δημιουργήσουν/αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση.