Skip to main content

Εκδήλωση για τα επαγγέλματα και τις μελλοντικές προοπτικές

Εκδήλωση με τίτλο «Παιδεία- Εκπαίδευση, Επαγγέλματα και Προοπτικές» διοργανώνουν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Φροντιστών Βόρειας Ελλάδας.
Εκδήλωση με τίτλο «Παιδεία- Εκπαίδευση, Επαγγέλματα και Προοπτικές» διοργανώνουν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Συνδέσμος Φροντιστών Βόρειας Ελλάδας τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ώρα 16.30, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης και ο πρόεδρος του ΣΦΒΕ, Κώστας Αμπατζίδης. Ο καθηγητής του ΑΠΘ, Δημήτριος Μάρδας, θα αναπτύξει το θέμα «Πρωτοβάθμια- Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, οι βάσεις για τις δεξιότητες των φοιτητών», ο πρόεδρος του Α.Τ.Ε.Ι.Θ, Παύλος Καρακολτσίδης θα μιλήσει για την Ανώτατη Εκπαίδευση:«Παρόν και Μέλλον», ο καθηγητής του Οικονομικού  Πανεπιστημίου Αθηνών, Εμμανουήλ Γιαννακουδάκης θα αναφερθεί στις πανεπιστημιακές ειδικότητες του μέλλοντος. Τέλος, ο  επιστημονικός σύμβουλος του  ΕΕΘ, Κωνσταντίνος Ποσειδώνος και ο διευθυντής Αναπτυξιακής Εταιρείας του ΕΕΘ «Ο Σύμβουλος του Επαγγελματία», Παύλος Καζαντζίδης θα παρουσιάσουν τις ευκαιρίες της νεανικής επιχειρηματικότητας.