Skip to main content

Εκδήλωση για τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία στους ΟΤΑ

Πώς μπορούν να χρηματοδοτηθούν καινοτόμες δράσεις που αφορούν διοικητικές διαδικασίες. Τα θέματα συλλογής και διαχείρισης των βιοαποβλήτων

Η Alpha Plan Consultants και η ΟΤS συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Η εφαρμογή νέων εργαλείων στους ΟΤΑ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, με ώρα έναρξης τις 10:30 π.μ.

Kατά την εκδήλωση θα αναλυθούν τα εξής θέματα από τους παρακάτων εισηγητές:

-«Εκπόνηση καινοτόμων δράσεων καθώς και διαμόρφωση πολιτικών για την απλούστευση και σύντημηση των διοικητικών διαδικασιών στους Δήμους σύμφωνα με την εγκύκλιο με αρ. πρωτ. ΔΙΑΔΙΠΥΔ/ΤΣΠΕΑΔ/Φ.18/οικ.9462 στη 1 Απριλίου 2016. Η δυνατότητα άντλησης χρηματοδοτούμενων πόρων για την υλοποίηση καινοτόμων δράσεων», από την κ. Αν. Σταμάτη της Alpha Plan Consultants.

- «Ηλεκτρονική διαχείριση διαδικασιών τους Δήμους», από τον κ. Χ. Γκούλιο της ΟΤS A.E.

- «H εφαρμογή των συστημάτων ποιότητας και διαχειριστικής επάρκειας στους ΟΤΑ σήμερα», από την κ. Ε. Χατζηκαμάρη της Alpha Plan Consultants

- «Oι νομοθετικές υποχρεώσεις για χωριστή συλλογή των βιοαποβλήτων ( Οδηγία 98/2008, Ν. 4042/12 ΕΣΔΑ 2015). Τρόποι υλοποίησης και διαχείριση των προδιαλεγμένων. Η αποφυγή του αναμενόμενου τέλους ταφής», από τον κ. Γ. Δούρο της Scirocco A.E.