Skip to main content

Εκδήλωση για τη διάσωση της επιχείρησης στη σημερινή κρίση

Τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους τρόπους και τη μέθοδο διάσωσης μίας προβληματικής επιχείρησης, στο πλαίσιο του νέου Πτωχευτικού Κώδικα, θα έχουν οι επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν στην εκδήλωσ
«Η εξυγίανση – διάσωση της επιχείρησης στη σημερινή κρίση» είναι το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010, στις 6 το απόγευμα.

Οι επιχειρηματίες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους τρόπους και τη μέθοδο διάσωσης μιας προβληματικής επιχείρησης, στο πλαίσιο του νέου Πτωχευτικού Κώδικα.

Εισηγητές θα είναι νομικοί και οικονομικοί επιστήμονες, ενώ θα μεταφερθεί στο κοινό η μέχρι σήμερα εμπειρία, από τη σύντομη εφαρμογή του νέου πλαισίου. Συγκεκριμένα, θα μιλήσουν οι: Μαλαματένια Κουράκου, πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών, Σπύρος Αλεξανδρής, δικηγόρος, συνεταίρος της εταιρίας «Μπαχάς, Γραμματίδης & Συνεταίροι» και Μανώλης Σκούρτης, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της εταιρίας  KPMG Σύμβουλοι ΑΕ.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων, θα ακολουθήσει συζήτηση με το ακροατήριο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Οι ενδιαφερόμενοι, για να μετάσχουν στην εκδήλωση, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή ως τις 8.10.2010 στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132).