Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020
x

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ SAP ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θα παρουσιαστεί ο τρόπος που η ψηφιακή οικονομία θα αποτελέσει ευκαιρία να επαναπροσδιοριστούν οι διαδικασίες και τα μοντέλα διοίκησης επιχειρήσεων.

Eκδήλωση με θέμα «Digital Business: Upping the Game to Streamline & Grow» διοργανώνει η SAP Hellas και οι συνεργάτες της υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒBΕ) την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στο The MET Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος είναι να παρουσιαστεί ο τρόπος με τον οποίο η ψηφιακή οικονομία θα αποτελέσει όχι μόνο την κατευθυντήρια γραμμή για την αλλαγή, αλλά και την ευκαιρία να επαναπροσδιοριστούν οι διαδικασίες και τα μοντέλα διοίκησης των επιχειρήσεων.

Η ψηφιακή οικονομία κατευθύνει τις επιχειρήσεις προς την νέα επιχειρησιακή πραγματικότητα δημιουργώντας καινούργιες διαδικασίες και μοντέλα διοίκησης. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί το εργαλείο και παράλληλα την ευκαιρία των επιχειρήσεων να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν και επικοινωνούν με τους καταναλωτές.

Ο ΣΒBΕ για περισσότερα από 102 χρόνια εργάζεται με στόχο την ανάπτυξη της βιομηχανίας και της οικονομίας της Βόρειας Ελλάδας. Η αποστολή του Συνδέσμου είναι η Συμβολή στη γενικότερη οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας μας και ειδικότερα των Περιφερειών του Βορειοελλαδικού Τόξου καθώς και η προβολή του θεσμού της ιδιωτικής επιχείρησης μέσα στα πλαίσια μιας ελεύθερης και αναπτυσσόμενης κοινωνίας και οικονομίας. Η Πολιτική Ποιότητας και Κοινωνικής Ευθύνης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στα μέλη του που να μεγιστοποιούν το όφελος της βιομηχανίας και να ικανοποιούν τις δεδηλωμένες και αναμενόμενες απαιτήσεις των μελών.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Β. Ελλάδας και στελέχη της SAP θα παρουσιάσουν μέσα από πρακτικά παραδείγματα και case studies σενάρια και τάσεις της αγοράς, δίνοντας έμφαση στην νέα ψηφιακή πραγματικότητα και την εξέλιξη της τεχνολογίας που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, στην προσφορά νέων θέσεων εργασίας και στην ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για τους εργαζομένους.

Ως ηγέτης στην αγορά εταιρικού λογισμικού, η SAP βοηθάει τις επιχειρήσεις να εξαλείφουν την πολυπλοκότητα, να δημιουργούν ευκαιρίες και να ανταπεξέρχονται στον ανταγωνισμό.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη της Βορείου Ελλάδας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να δημιουργήσουν τις απαραίτητες δομές για να επιτύχουν ομαλά την μετάβαση προς την νέα ψηφιακή εποχή.

Η είσοδος είναι χωρίς χρέωση με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής εδώ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ