Skip to main content

Εκδήλωση στήριξης του ΑΠΘ

Εκδήλωση στήριξης του Ιδρύματος πραγματοποιούν σήμερα στις 12 στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ οι πρυτανικές αρχές ύστερα από ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου.

Εκδήλωση στήριξης του Ιδρύματοςπραγματοποιούν σήμερα στις 12 στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ οι πρυτανικές ύστερα από ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αυτών και μεταξύ 12:00 και 15:00 θα διακοπεί η λειτουργία του ιδρύματος, προκειμένου όλοι οι φοιτητές, οι διδάσκοντες και οι εργαζόμενοι να παρακολουθήσουν την κεντρική εκδήλωση στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Αβραμόπουλος και οι εκπρόσωποι όλων των επαγγελματικών επιμελητηρίων και φορέων της πόλης.

Παράλληλα, σήμερα ομάδες των εθελοντών του ΑΠΘ (φοιτητές, μέλη ΔΕΠ και εργαζόμενοι) θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης για να ενημερώσουν το κοινό και να διανείμουν ενημερωτικό υλικό.

Συγκεκριμένα, οι εθελοντές του ΑΠΘ, θα βρίσκονται στα παρακάτω σημεία: Αριστοτέλους με Εγνατία – Διαγώνιος – Καμάρα - Λευκός Πύργος - Αριστοτέλους με Τσιμισκή - Κολόμβου με Εγνατία - Ικτίνου με Ζεύξιδος.

Η Σύγκλητος του ΑΠΘ καλεί την κοινωνία της Θεσσαλονίκης σε εγρήγορση και ανάληψη ευθύνης για το μείζον θέμα της βιωσιμότητας του ΑΠΘ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά, μέσω live streaming, στο σύνδεσμο mms://video.auth.gr/auth_SOS_2011