Skip to main content

Εκδήλωση της ΝΔ Θεσσαλονίκης για ασφαλιστικά, εργατικά, συνταξιοδοτικά

Την ερχόμενη Δευτέρα, μια από τις σημαντικές ενημερωτικές εκδηλώσεις, με απαντήσεις για τα ζητήματα της επικαιρότητας.  

Ενημερωτική εκδήλωση για τα ασφαλιστικά, εργατικά και συνταξιοδοτικά θέματα της επικαιρότητας διοργανώνει για την ερχόμενη Δευτέρα το Τμήμα Οικογενειακής Πολιτικής – Ισότητας των Φύλων της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Κατερίνα Ζιούτα, που είναι μέλος του μητρώου στελεχών της ΝΔ και φημολογείται ότι θα είναι και στο ψηφοδέλτιο Β' Θεσσαλονίκης του κόμματος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Θα πραγματοποιηθεί στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης από τις 6 μέχρι τις 8 το βράδυ.

Τα θέματα που θα αναλυθούν με τους εισηγητές τους είναι:

-Νέα ρύθμιση οφειλών, εξωδικαστικός συμβιβασμός, δεσμεύσεις λογαριασμών, εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων – Κατερίνα Ζιούτα, Περιφερειακό ΚΕΑΟ Θεσσαλονίκης.

-Διεκδίκηση αναδρομικών, δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων - Κωνσταντίνος Αδριόπουλος, δικηγόρος, ειδικευθείς στο εργατικό δίκαιο.

-Ανάλυση προϋποθέσεων συνταξιοδότησης - Όλγα Μπαλλά, νομικός, τ. διευθύντρια Εσόδων ΙΚΑ Περιφερειακού Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης.

Τη συζήτηση θα διευθύνει η δικηγόρος, Αναστασία Ασπρούτσου, αν. διευθύντρια Δ.Ε. ΝΔ Θεσσαλονίκης, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων προς τους ομιλητές.