Skip to main content

Εκδήλωση της Σαββάτη για τους νέους δημιουργούς και το παρεμπόριο

«Επιχειρηματικότητα των Νέων, Παρεμπόριο και Αγορά» είναι το θέμα της εκδήλωσης της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με την παράταξη «Θεσσαλονίκη Θετικά»

Προεκλογική θεματική εκδήλωση με θέμα «Επιχειρηματικότητα των Νέων, Παρεμπόριο και Αγορά» πραγματοποιεί αύριο, στις 21.00, στο Βασιλικό Θέατρο, η Αιμιλία Σαββάτη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Θεσσαλονίκη Θετικά» του Μάκη Κυριζίδη.

Στην εκδήλωση θα γίνει συζήτηση και για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που μπορούν να δημιουργηθούν για τους νέους σχεδιαστές στη Θεσσαλονίκη, ώστε, με συγκεκριμένες πολιτικές ενέργειες και δράσεις, η πόλη να αναδειχθεί σε κέντρο μόδας των Βαλκανίων.

Άλλωστε, η 25χρονη Αιμιλία Σαββάτη μπορεί να αναδείξει το ζήτημα πολύπλευρα καθώς είναι απόφοιτη του Οικονομικού του ΑΠΘ, εργαζόμενη σήμερα στο λογιστήριο επιχείρησης, αλλά παράλληλα έχει ήδη εμπειρία στον χώρο της μόδας. Έχει πάρει μέρος σε μεγάλες επιδείξεις και έχει πραγματοποιήσει φωτογραφήσεις για μεγάλες εταιρείες ενδυμάτων.

«Ο δήμος και η τοπική αυτοδιοίκηση ευρύτερα θα πρέπει να στηρίξουν τους νέους στα πρώτα τους βήματα. Πρέπει να βρούμε τρόπους ενίσχυσης των νέων σχεδιαστών, υπάρχουν πολλοί δημιουργικοί νέοι άνθρωποι στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, όμως, ο τομέας αυτός έχει παραμεληθεί, την ώρα που το παρεμπόριο σαρώνει ανενόχλητο τα πάντα στην αγορά της πόλης», τονίζει η κ. Σαββάτη.