Skip to main content

Εκδήλωση του ΚΕΑΣΜ με θέμα τη Συμμετοχή των νέων στην πολιτική

Εκδήλωση με θέμα «Νέες/Νέοι και Πολιτική το 2019 - Η νέα γενιά αντιμέτωπη με την Πραγματικότητα και τα Όνειρα της», διοργανώνει το ΚΕΑΣΜ.

*του Θωμά Χ. Μαρκόπουλου

Το Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης αναβαθμίζει τον δημόσιο διάλογο. Eίναι ένα νεανικό κεντροδεξιό think tank που εδρεύει στην Θεσσαλονικη εδώ και 4 χρόνια. Παραρτήματα έχει σε πολλές πόλεις της Ελλάδος και συνολικά έχει διοργανώσει πάνω από 35 ανοιχτές εκδηλώσεις προς το κοινό. Δίνει βήμα και λόγο σε εκείνους που πρέπει να ακουστούν προς την Ελληνική Κοινωνία. Ήρθε η ώρα να εκφραστεί η φωνή των νέων ανθρώπων δυνατά. Στο Κιλκίς, την Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και όλη την Ελλάδα. Σε κάθε κάλπη! Διοργανώνουμε εκδήλωση λοιπόν με θέμα...

«Νέες/Νέοι και Πολιτική το 2019 - Η νέα γενιά αντιμέτωπη με την Πραγματικότητα και τα Όνειρα της».

Πού και Πότε; Τετάρτη 17.04.2019, HABITAT Hotel (Κιλκίς), 18:30-20:30

Ομιλητές θα είναι οι κυρίες/κύριοι: Κάνη Αναστασία, Πτυχιούχος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας και Αρθρογράφος, ο Νικολαΐδης Βασίλειος, Πολιτικός Επιστήμονας Α.Π.Θ και Αρθρογράφος -Αναλυτής, η Νταγκίνη Κωνσταντίνα, Φοιτήτρια Νομικής Σχολής Α.Π.Θ, Υποψήφια Δημοτ. Σύμβουλος Άγιου Παύλου-Νεάπολης-Πεύκων-Συκεών και Στέλεχος ΚΕ.ΑΣ.Μ, η Μιχαηλίδου Μαρία, M.Sc Δασολόγος-Περιβαλλοντολόγος, Υποψήφια Δημοτ. Σύμβουλος Κιλκίς, Γραμματέας Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς και Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια ''Σχεδιασμός και Διαχείριση Αστικού Πρασίνου'' Α.Π.Θ, ο Θεοχαράκης Μιχαήλ, Οικονομολόγος, Υποψήφιος Δημοτ. Σύμβουλος Κιλκίς, Μεταπτυχιακός Φοιτητής Τουρισμού- Τοπικής Ανάπτυξης Α.Π.Θ και Στέλεχος ΚΕ.ΑΣ.Μ... και ο υπογράφων το άρθρο, εγώ!

Συντονίζει την συζήτηση η κυρία Γιαννέλου Χριστίνα, Τελειόφοιτη Νομικής Σχολής Α.Π.Θ, Πρώην Πρόεδρος Φοιτητικού Συλλόγου Νομικής Σχολής Α.Π.Θ. και γνωστή «γαλάζια παρουσία» της Θεσσαλονίκης... και όχι μόνο. Χαιρετισμό εκ μέρους του ΚΕ.ΑΣ.Μ, από την Παπαχατζοπούλου Έλενα, Στέλεχος ΚΕ.ΑΣ.Μ, Φοιτήτρια Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας και δραστήρια σε ακαδημαϊκά προγράμματα όπως το TED X - UOM. Χαιρετισμό επίσης θα παραθέσει η ελεύθερη επαγγελματίας -και δυναμικά ανερχόμενη- πάνω στον χώρο του Σχεδίου και της Μόδας, Βασιλική Γεωργίου και Πρώην Πρόεδρος Φοιτητικού Συλλόγου Τ.Ε.Ι Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης (Κεντρική Μακεδονία-Κιλκίς).

Ένα καθαρά νεανικό πάνελ! Όλες και όλοι παιδιά με σπουδές, όνειρα και πάθος για την Δημοκρατία και την Πατρίδα. Είσοδος ανοιχτή προς το κοινό. Θα ακολουθήσει χαλαρός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων. Tιμή και Χαρά μας να είστε όλες κι όλοι εκεί! Σας περιμένουμε.

*Ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, είναι Επικοινωνιολόγος, Ιδιωτ. Υπάλληλος, Blogger, Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Μέλος Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς, Στέλεχος ΚΕ.ΑΣ.Μ. και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Κιλκίς με την ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ και τον κύριο Δ. Β. Τσαντάκη