Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020
x

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΕ/ΤΚΜ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η ημερίδα απευθύνεται σε εταιρείες και φορείς δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα που παρέχουν ή είναι αποδέκτες υπηρεσιών με Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης.

Το ΚΑΠΕ και το TEE/TKM Ελλάδος  συνδιοργανώνουν αύριο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του ΤΕΕ (Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 49, Θεσσαλονίκη) εκπαιδευτική ημερίδα και συζήτηση με θέμα «Θεσμοθέτηση πλαισίου διασφάλισης ποιότητας Ενεργειακών Υπηρεσιών – το έργο QualitEE».

Το QualitEE (www.qualitee.eu), στοχεύει  στην αύξηση των επενδύσεων σε ενεργειακές υπηρεσίες εντός της ΕΕ και στη βελτίωση της εμπιστοσύνης στους παρόχους αυτών των υπηρεσιών και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Horizon 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ημερίδα απευθύνεται σε εταιρείες και φορείς του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα που παρέχουν ή είναι αποδέκτες ενεργειακών υπηρεσιών με Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης (π.χ. ιδιωτικές εταιρείες, φορείς του δημοσίου τομέα), καθώς και σε  χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, φορείς πιστοποίησης κ.ά., που δραστηριοποιούνται στο χώρο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ