Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022
x

ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ «ΜΕΛΙΣΣΑ» ΣΕ ΧΩΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΦΩΤΟ)

Ο Οργανισμός Προστασίας Παιδιού και Οικογένειας «Πράξη Αγάπης» διοργάνωσε και υλοποίησε ημερήσια εκδρομή για τα παιδιά του ιδρύματος «Μέλισσα»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού και έπειτα από ένα διάστημα περιορισμών εξαιτίας των συνθηκών της πανδημίας, ο Οργανισμός Προστασίας Παιδιού και Οικογένειας «Πράξη Αγάπης» διοργάνωσε και υλοποίησε ημερήσια εκδρομή για τα κορίτσια που φιλοξενούνται στο Ορφανοτροφείο «Μέλισσα», στο κτήμα Ziogas Western City, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου.

Με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του Ορφανοτροφείου «Μέλισσα» και τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, τα παιδιά μαζί με τους ενήλικες συνοδούς μετέβησαν στο κτήμα στις 11.00 π.μ., όπου συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους του Οργανισμού «Πράξη Αγάπης» και όλοι μαζί ξεναγήθηκαν στο χώρο εναλλακτικού τουρισμού-αγροτουρισμού από την ομάδα του κτήματος.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, τα παιδιά έμαθαν για την ιστορία του κτήματος, γνώρισαν τα ζώα που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις και απόλαυσαν όμορφες διαδρομές στη φύση. Ακολούθησε παιχνίδι τοξοβολίας, σύντομο μάθημα ιππασίας από εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και ιππασία για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδρομή. Έπειτα, όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν barbeque γεύμα στον φυσικό χώρο του Ziogas Western City, συζήτησαν σχετικά με τη νέα αυτή εμπειρία, τις επιθυμίες και τα όνειρά τους ενώ έλαβαν συμβολικά δώρα από τους εκπροσώπους του Οργανισμού «Πράξη Αγάπης».