Skip to main content

Εκεί στην Τρίπολη πώς αισθάνεστε;

Όταν πριν από ένα μήνα περίπου λέγαμε πως πίσω από τα όσα γίνονται κρύβεται άλλη ομάδα που επιδιώκει να πάρει την θέση του Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα, κυνηγούσαμε φαντάσματα.

 

Με την Τρίπολη δεν έχω τίποτα, ούτε με τον Αστέρα. Με τα όσα έχουν ειπωθεί όμως από τους διοικούντες της συγκεκριμένης ομάδας, ο κάθε νοήμων Έλληνας πολίτης θα έχει κάτι να πει. 
Όταν πριν από ένα μήνα περίπου λέγαμε πως πίσω από τα όσα γίνονται κρύβεται άλλη ομάδα που επιδιώκει να πάρει την θέση του Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα, κυνηγούσαμε φαντάσματα. 
Θυμάστε τι έγραφε δημοσίευμα στην Αργεντινή τότε; Αν δεν θυμάστε να σας θυμίσω, πως είχε ολόκληρο ρεπορτάζ για τους Αργεντίνους παίκτες του Αστέρα, οι οποίοι περίμεναν την παραμονή της ομάδας τους, αν και αγωνιστικά είχαν υποβιβαστεί. Τι παραπάνω γνώριζαν οι Αργεντίνοι; 
Επειδή ούτε αυτό το δημοσίευμα έπειθε ότι ο Αστέρας θα κυνηγήσει την παραμονή του στα χαρτιά, ακολούθησε η καταγγελία για το φερόμενο ως πλαστό έγγραφο της ΠΑΕ Ηρακλής. 
Θυμίζουμε επίσης πως στη 1 Ιουνίου ο Αστέρας είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία  ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η ομάδα μας δεν έχει τίποτα εναντίον καμίας ομάδας και κυρίως εναντίον ενός σωματείου με την ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ. Αυτό το αποδείξαμε και στην πράξη, όπου δεν συμμετείχαμε ΠΟΥΘΕΝΑ καθ’ όλη τη διάρκεια των προβλημάτων που αντιμετώπισε ο ΗΡΑΚΛΗΣ με το θέμα της αδειοδότησης σε πρώτο και δεύτερο βαθμό». Πως σας φάνηκε;
Μάλλον να το θέσω αλλιώς. Βάλτε αυτή την ανακοίνωση με το τεράστιο ΠΟΥΘΕΝΑ που έχει, δίπλα στους διαλόγους που αποκαλύφθηκαν και στους οποίους συμμετέχει διοικητικό στέλεχος του Αστέρα. 
Θα παρατηρήσετε πως ο στόχος του υποβιβασμού των κυανόλευκων υπήρχε πριν καν ο Σοφοκλής Πιλάβιος εμφανίσει την περίφημη φωτοτυπία στο Βουλή. Όταν το πρωτάθλημα βρισκόταν σε εξέλιξη και σύμφωνα με τους διαλόγους, ο Αστέρας είχε βάλει στο «μάτι» τον Ηρακλή. 
Ας κρίνει λοιπόν η δικαιοσύνη πλέον για το αν πρέπει να τιμωρηθούν όσοι επιδίωξαν να βλάψουν τον Ηρακλή. 
Να ασχοληθεί, για να μην παρεξηγηθούμε πάλι και για όσους διαλόγους αναφέρονται σε παίκτες του Ηρακλή. 
Τελικά στην Τρίπολη αισθάνονται υπερήφανοι που με αυτόν τον τρόπο πήραν την θέση του Ηρακλή; Υπερήφανοι που διάβασαν τους διαλόγους που κάνουν λόγο για σχέδιο εξόντωσης του Ηρακλή;
Αν και μετά από όλα αυτά παραμείνει ο Ηρακλής η μόνο ομάδα που θα έχει τιμωρηθεί, τότε ας ασχοληθούμε με το γκολφ…