Skip to main content

Δήμος Θεσσαλονίκης: Μην κατεβάζετε σκουπίδια αύριο - Μαζεύονται κάδοι

Ο δήμος απευθύνει έκκληση στους δημότες και τους επαγγελματίες να μην κατεβάζουν σκουπίδια αύριο, ημέρα της επετείου της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.

Να μην κατεβάσουν αύριο σκουπίδια αλλά και ογκώδη καλεί ο δήμος Θεσσαλονίκης τους δημότες, επαγγελματίες και καταστηματάρχες.

Ο δήμος απευθύνει έκκληση ενόψει της αυριανής επετείου από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Για αύριο έχουν προγραμματιστεί στο κέντρο της πόλης συγκεντρώσεις και πορείες.

Από σήμερα το βράδυ οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Καθαριότητας θα ξεκινήσει να μαζεύει τους κάδους απορριμμάτων από το κέντρο της πόλης. Έως αύριο το πρωί εκτιμάται ότι θα έχουν συγκεντρωθεί όλοι οι κάδοι.

«Η συνεργασία όλων των δημοτών και επαγγελματιών κρίνεται απαραίτητη και επιβεβλημένη ώστε να μην διαταραχθεί και κυρίως να μην επιβαρυνθεί η δημόσια υγεία και η ευταξία της πόλης, με την ανεξέλεγκτη συσσώρευση απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, κυρίως από τις οδούς Αγγελάκη έως την  Ίωνος Δραγούμη και  Αγίου Δημητρίου έως τη Λεωφόρο Νίκης», αναφέρει ο δήμος.