Skip to main content

Έκκληση ΕΕΘ στον Δήμο για προθεσμία στα τέλη κοινόχρηστων χώρων

Με την διευκόλυνση δεν πρόκειται να ζημιωθεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ο οποίο θα πρέπει να στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων της, σημειώνει το ΕΕΘ

Έκκληση στον Δήμο Θεσσαλονίκης να δώσει παράταση στη διαδικασία που αφορά το τέλος χρήσης κοινόχρηστων χώρων, η οποία έληξε στις 28 Φεβρουαρίου, απευθύνει, έπειτα από χθεσινή ομόφωνη απόφαση του το ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Στη σχετική επιστολή του ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης προς τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη τονίζει ότι «δυστυχώς ή ευτυχώς είναι σύνηθες για πολλούς συναδέλφους μας να μην προλαβαίνουν τις προθεσμίες, λόγω επαγγελματικού φόρτου ή γραφειοκρατίας. Άλλωστε, με την διευκόλυνση των συναδέλφων δεν πρόκειται να ζημιωθεί επ’ ουδενί ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ο οποίο θα πρέπει να στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων της αγοράς, τη δύσκολη αυτή εποχή».

«Εξάλλου η παράταση αυτή είναι απολύτως δικαιολογημένη, καθώς δίνεται κάθε χρόνο και για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να την δώσετε και φέτος», τονίζεται στην ίδια επιστολή.