Skip to main content

Έκκληση για ενίσχυση του μικρού Πάρι που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ

Ο μικρός Πάρις Οικονομίδης νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ με λευχαιμία και πρέπει να μεταφερθεί άμεσα σε ειδικό κέντρο της Γερμανίας.

Έκκληση για οικονομική ενίσχυση απευθύνει η οικογένεια του μικρού Πάρι Οικονομίδη, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, έχοντας διαγνωσθεί με λευχαιμία, και πρέπει να μεταφερθεί εσπευσμένα σε ειδικό κέντρο στη Γερμανία.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πατέρας του μικρού Πάρι, Θεόδωρος, απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποιον που θα μπορούσε άμεσα να δανείσει χρήματα στην οικογένεια ώστε να μεταφερθεί στο παιδί στο εξωτερικό για τη νέα του θεραπεία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Θ. Οικονομίδης:

«Ήρθε η ώρα να γράψω κάτι που ήλπιζα ότι δεν θα συμβεί. Ενώ η θεραπεία στη λευχαιμία του μικρού μου γιου Πάρι Οικονομίδη στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης πήγαινε πάρα πολύ καλά ετοιμαζόμασταν σε μισό περίπου χρόνο από τώρα να φύγουμε στο εξωτερικό για τα μεγάλα χειρουργεία αποκατάστασης στο πρόσωπό του (μετά από επιπλοκές της νόσου) τη Μεγάλη Πέμπτη και εν μέσω συνεχόμενων αργιών μας ενημέρωσαν ότι υποτροπίασε και χρειάζεται ΑΜΕΣΑ να φύγουμε σε ειδικό κέντρο της Γερμανίας. Μέχρι να πουληθεί η ακίνητη περιουσία μας και να τρέξουμε για τυχόν αποζημιώσεις από το ταμείο μας πρέπει να μαζέψουμε ΑΜΕΣΑ ένα μεγάλο ποσό για να ξεκινήσουμε την νέα του θεραπεία. Σας παρακαλούμε από καρδιάς όποιος γνωρίζει κάποιον που θα μπορούσε ΑΜΕΣΑ να μας δανείσει χρήματα θα μας βοηθούμε αφάνταστα. Η αλληλεγγύη σας…, η ζωή του……!».

Ο κ. Οικονομίδης ζητεί, όποιος επιθυμεί να συνδράμει, να επικοινωνήσει πρώτα μαζί του.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979-335019 ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

αρ.λογ/σμού 6667-141852-490
IBAN GR94 0171 6670 0066 6714 1852 490

Δικαιούχοι

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΠΑΡΙΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ