Skip to main content

Έκκληση για ψυχραιμία στο λαό της Ν.Δ. έκανε ο Π. Ψωμιάδης

«Κάνω έκκληση στον προδομένο αλλά υπερήφανο λαό της ΝΔ ότι όλοι μαζί, με ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και ενότητα, οφείλουμε να κρατήσουμε όρθια την παράταξη. Να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αποφασ
Σχετικά με το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών και την παραίτηση του Κώστα Καραμανλή από τη θέση του Προέδρου της ΝΔ, ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη του νίκη. Μετά το καθαρό εκλογικό αποτέλεσμα, θεωρώ ότι δικαιούται περίοδο χάριτος.

Εδώ και 2 χρόνια έστελνα με όλους τους τρόπους μηνύματα ότι η ΝΔ θα πληρώσει αλαζονικές συμπεριφορές, την ανικανότητα και την αδιαφορία ορισμένων στελεχών της.

Ο Κώστας Καραμανλής πληρώνει τα «όχι» που είπε τα τελευταία χρόνια, ερχόμενος σε ευθεία σύγκρουση με ξένους παράγοντες και τους εδώ αντιπροσώπους τους. Είμαστε όλοι μαζί με τον Καραμανλή και τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στο μεγάλο αυτό κόμμα.

Όμως η ΝΔ δεν σταματά εδώ. Γιατί η ΝΔ είναι πάνω από πρόσωπα.

Κάνω έκκληση στον προδομένο αλλά υπερήφανο λαό της ΝΔ ότι όλοι μαζί, με ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και ενότητα, οφείλουμε να κρατήσουμε όρθια την παράταξη. Να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αποφασίσουμε από κοινού τη μετέπειτα πορεία μας».