Πέμπτη 13 Μαΐου 2021
x

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ 15ΧΡΟΝΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Μάχη για τη ζωή της δίνει μια 15χρονη έφηβη από την Κρήτη - Έκκληση από την οικογένειά της για βοήθεια που θα καλύψουν το ποσό για τη νοσηλεία της.

Η Ζωή, είναι μια 15χρονη μαχήτρια από τα Χανιά που παλεύει από την ημέρα που γεννήθηκε για να μένει ζωντανή.

Γεννήθηκε με σύνδρομο VACTERL που αφορά σε συγγενείς ανωμαλίες με καρδιολογικές νεφρικές, ανατομικές και άλλες επιβαρύνσεις. Πρόκειται για ένα σπάνιο σύνδρομο με συχνότητα εμφάνισης 1/10000 έως 1/40000 γεννήσεις άγνωστης αιτιολογίας που ουσιαστικά αποτελεί αγώνα ζωής.

Το κορίτσι μετέβη με την μητέρα του στις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε ένα χειρουργείο που θα της άλλαζε τη ζωή. Το ένα χειρουργείο έγιναν τρια κι εκείνη παραμένει από τον Οκτώβριο στο Children’s National Hospital, της Ουάσινγκτον

Η Ζωή έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής με επιτυχία σε δύο χειρουργεία και της απομένει το τελευταίο. Όμως για να γίνει θα πρέπει η οικογένεια να καταθέσει το ποσό που αντιστοιχεί στη συμμετοχή της και ανέρχεται σε περίπου 20.000 ευρώ, ποσό που αδυνατεί να συγκεντρώσει.

Η έκκληση της οικογένειας από την Ουάσιγκτον στις 17-02-20

«Η Ζωή αναρρώνει από το πεντάωρο χειρουργείο που έκανε και ευτυχώς από όσο μας ενημέρωσε ο γιατρός, πήγε καλά. Είχε πόνους και της χορηγούσαν μορφίνη, αλλά μέρα με την ημέρα καλυτερεύει. Δυστυχώς η Ζωή παλεύει από μικρή ηλικία, όχι μόνο με τους σωματικούς πόνους, αλλά και με τους ψυχικούς, καθώς έχει γίνει εξαιτίας των νοσημάτων της θύμα. Μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά μπορούν να γίνουν πολύ σκληρά με το διαφορετικό!

Η Ζωή μας έχει δεχτεί από μικρή τόσο πολύ μπούλινγκ, γιατί δε μπορούσε να ακολουθήσει τα υπόλοιπα παιδιά στο παιχνίδι και γιατί είχε μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα από εκείνα. Πολλές φορές το μπούλινγκ που περνούσε ήταν πιο οδυνηρό και από τους σωματικούς πόνους.

Ο πόνος στο σώμα ξεχνιέται. Ο πόνος στην ψυχή όμως… Γι΄ αυτό άλλωστε και ζήτησε η ίδια, να μη δείξουμε το πρόσωπο της και να διατηρήσει την ανωνυμία της και υγιής πια στο μέλλον να ζήσει μια ήρεμη ζωή.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και για όλη την στήριξη σας. Μέχρι στιγμής το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέσω δωρεών φτάνει τις 4.300 ευρώ και σας ευχαριστούμε πολύ που σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε βοηθήσατε τη Ζωή. Κάνουμε έκκληση σε όλο τον κόσμο της Κρήτης και τις επιχειρήσεις να στηρίξει τον αγώνα μας γιατί το ποσό που πρέπει να καλύψουμε αγγίζει τις 20.000 ευρώ μέχρι στιγμής.

Ευχόμαστε κανένα παιδάκι να μη νοσήσει ποτέ ξανά και κανένας γονιός να μη χρειάζεται να συνοδεύει το παιδί του σε νοσοκομείο, παρά μόνο για ευχάριστα.

Παρακαλούμε πολύ οποίος θέλει και μπορεί φυσικά να βοηθήσει στον αγώνα που κάνουμε να καλύψουμε το ποσό που μας υπολείπεται για το πολύ σημαντικό και τρίτο χειρουργείο μας να κάνει κατάθεση».

Στοιχεία κατάθεσης

alpha bank: GR9401407010701002002029468

(Απαραίτητη αιτιολογία στην κατάθεση: Δωρεά από και το όνομά σας)
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ