Skip to main content

Έκκληση της ΕΛ.ΑΣ για πληροφορίες για το τροχαίο στα Διαβατά

Η ΕΛ.ΑΣ. ζητά από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνος.

Έκκληση για πληροφορίες σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στα Διαβατά, με θύμα έναν 90χρονο άνδρα, απευθύνει με ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Η ΕΛ.ΑΣ. ζητά από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνος στο τηλέφωνο: 23910-21020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή (29-04-2018) και περί ώρα 18.00΄, σε τροχαίο δυστύχημα, που έλαβε χώρα στα Διαβατά, επί της οδού Κ.Καραμανλή, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, (στο ύψος του οικοδομικού 75), αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας όχημα, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζό ηλικιωμένο άνδρα και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος (σχετ. το από 30-04-2018 πρωινό Ενημερωτικό Δελτίο της Υπηρεσίας μας).

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες του παραπάνω δυστυχήματος και τυχόν στοιχεία του υπαίτιου οχήματος ή του οδηγού του, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνος στο τηλέφωνο: 23910-21020 (Αξιωματικός Υπηρεσίας όλο το 24ωρο), το οποίο διενεργεί την προανάκριση».