Skip to main content

Έκκληση Ζαχαριάδη να σταματήσει η αποχή στην Καθαριότητα

Μιλώντας από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, τόνισε ότι με τη στάση αυτή την εργαζομένων δεν τιμωρείται ο Μπουτάρης αλλά η πόλη.

Έκκληση στους εργαζόμενους στην Καθαριότητα να σταματήσουν την αποχή από την εργασία τους τις Κυριακές απεύθυνε ο εντεταλμένος σύμβουλος Καθαριότητας Λάζαρος Ζαχαριάδης.

Μιλώντας από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, τόνισε ότι με τη στάση αυτή την εργαζομένων δεν τιμωρείται ο Μπουτάρης αλλά η πόλη.

«Με τη στάση σας από δω και πέρα αν συνεχιστεί η αποχή, δεν τιμωρείται τον Μπουτάρη, τον Ζαχαριάδη, τιμωρείται την πόλη και δίνεται πάτημα σε αυτούς που τη θέλουν έξω», υπογράμμισε ο εντεταλμένος σύμβουλος, τονίζοντας ότι «δεν αξίζει στη Θεσσαλονίκη τέτοια συμπεριφορά».

«Ενόψει εορτών κάντε αυτό που πρέπει για την πόλη, να καθαρίσουμε την πόλη, να έχουμε καλές γιορτές», σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης.

Αναφερόμενος στον αριθμό των εργαζομένων, ανέφερε ότι «υπάρχει έλλειψη προσωπικού από το Αύγουστο». «Ότι θεσμικό μπορούσαμε, το κάναμε. Κάνει άθλο ο Τομέας Καθαριότητας», τόνισε.

Παραδέχθηκε ότι «με τα δίμηνα δε λύνονται τα προβλήματα, αλλά μπορούμε να προχωρήσουμε προσωρινά».

«Οι υπηρεσίες αρνούνται να υπογράψουν γιατί θεωρούν ότι δεν είναι έκτακτες ανάγκες και προς τιμήν του ο δήμαρχος, θα δώσει «εντέλλεσθαι» για να προχωρήσουμε. Από πλευράς διοίκησης γίνεται ότι είναι δυνατόν», κατέληξε ο κ. Ζαχαριάδης.