Skip to main content

Εκλέγεται σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Σήμερα πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της νεολαίας της ΝΔ, για πρώτη φορά από τη βάση. Υποψήφιοι για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ είναι οι Ανδρέας Παπαμιμίκος και Κώστας Χατ
Σήμερα πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της νεολαίας της ΝΔ, για πρώτη φορά από τη βάση. Υποψήφιοι για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ είναι οι Ανδρέας Παπαμιμίκος και Κώστας Χατζής, καθώς ο τρίτος υποψήφιος, Βασίλης Αξιώτης, αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή.

Επισήμως, η Ρηγίλλης δεν στηρίζει κανέναν από τους δύο, ενώ και οι δύο υποψήφιοι έχουν προσφέρει προεκλογική υποστήριξη στον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά.

Το στοίχημα είναι να αποβεί επιτυχής η πρώτη απόπειρα εκλογής του νέου προέδρου της νεολαίας από τη βάση. Είναι η πρώτη φορά, μετά την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά, που και η ηγεσία της νεολαίας θα αναδειχθεί από τη βάση. Ο έως σήμερα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Γ. Παπανικολάου, δεν έχει εκφραστεί υπέρ κάποιου υποψηφίου.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των διοργανωτών, αναμένεται να προσέλθουν περισσότεροι από 40.000 νεολαίοι, σε 200 κάλπες σε όλη τη χώρα. Οι ψήφοι θα καταμετρηθούν ηλεκτρονικά και θα συγκεντρωθούν στην αίθουσα Κήπου της Ρηγίλλης.

Την επιτροπή συγκέντρωσης ψήφων απαρτίζουν ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Μ. Δασκαλάκης, το μέλος της επιτροπής του συνεδρίου, Δ. Σταμενίτης, και ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ, Δ. Σταμάτης.