Skip to main content

Εκλέγουν μεταβατικό δήμαρχο στον Λαγκαδά την Παρασκευή

Αμέσως μετά την επίσκεψη Καραμανλή, οι 26 δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης επιλέγουν τον δήμαρχο του... καλοκαιριού.

Των εκλογών το... ανάγνωσμα στον Λαγκαδά. Ευρωεκλογές, περιφερειακές, δημοτικές και τώρα βουλευτικές. Και εμβόλιμα εκλογές για μεταβατικό δήμαρχο την ερχόμενη Παρασκευή.

Η παράταξη του απελθόντα δημάρχου, Γιάννη Καραγιάννη, ο οποίος παραιτήθηκε προκειμένου να είναι υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, καλείται την ερχόμενη Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι να εκλέξει τον αντικαταστάτη του.

Ο νέος μεταβατικός δήμαρχος, που θα διοικήσει τον Δήμο Λαγκαδά μέχρι την 31η Αυγούστου, θα προκύψει μέσα από τις ενδοπαραταξιακές εκλογές του συνδυασμού του κ. Καραγιάννη.

Έτσι, λίγο μετά την επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή στην πλατεία του Λαγκαδά, στις 10.30' το πρωί, λίγα μέτρα πιο πέρα, στο δημαρχείο και συγκεκριμένα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, οι 26 δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης θα ψηφίσουν τον νέο δήμαρχο του... καλοκαιριού, που θα παραδώσει τη σκυτάλη την 1η Σεπτεμβρίου στον νεοεκλεγμένο δήμαρχο, Γιάννη Ταχματζίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr το αξίωμα του μεταβατικού δημάρχου αναμένεται να διεκδικήσουν ο Χαράλαμπος Αϊβαζίδης και ο Παναγιώτης Δαργινάκης.