Skip to main content

Έκλεψαν κάμερα από ξένο συνεργείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 16.30 το απόγευμα, στο ύψος του «πετάλου» της Αριστοτέλους και ενώ το συνεργείο έκανε γυρίσματα για το προσφυγικό.

Θύματα κλοπής έπεσαν το απόγευμα της Πέμπτης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου της κρατικής τηλεόρασης της Ουγγαρίας M1.

Το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 16.30 το απόγευμα, στο ύψος του «πετάλου» της Αριστοτέλους και ενώ το συνεργείο έκανε γυρίσματα με θέμα την προσφυγική κρίση στην πόλη.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στη Voria.gr ο δημοσιογράφος Αντώνης Ρεπανάς, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, την ώρα που ο Ούγγρος δημοσιογράφος τραβούσε λήψεις κάτω από τις καμάρες, άφησε την προσοχή του από την τσάντα την οποία είχε τοποθετήσει λίγα μέτρα παρακάτω και η οποία περιείχε τη δεύτερη κάμερα, μικρόφωνα, κ.α. και λίγο αργότερα έγινε...καπνός.

Μόλις το συνεργείο αντιλήφθηκε το περιστατικό, ρώτησε τους πολίτες οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο, αλλά και καταστηματάρχες, μήπως είχαν κάποια πληροφορία, ωστόσο κανείς δεν είχε αντιληφθεί κάτι.

Στη συνέχεια οι Ούγγροι δημοσιογράφοι μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου υπέβαλαν μήνυση κατ' αγνώστων για κλοπή. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.