Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020
x

ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΕΠΙ ΕΝΑ ΕΠΤΑΜΗΝΟ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν το μεσημέρι της Τρίτης τρεις άνδρες οι οποίοι διέπραταν κλοπές και διαρρήξεις για ένα επτάμηνο στο Κιλκίς.

Στη σύλληψη τριών ανδρών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις σε περιοχές του Κιλκίς, προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης 14 Ιουλίου, στο Πολύκαστρο του Κιλκίς, αστυνομικοί του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας με τη συνδρομή και των αστυνομικών του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αναλυτική έρευνα των αστυνομικών, οι τρεις άνδρες, ένας 26χρονος, ένας 35χρονος και ένας 22χρονος, όλοι τους Ρομά, τουλάχιστον από τα μέσα Ιανουαρίου 2020 συνέστησαν εγκληματική ομάδα με σκοπό τη συστηματική διάπραξη κλοπών και διαρρήξεων σε χωριά των δήμων Κιλκίς και Παιονίας.

Από τα στοιχεία που συλλέχθηκαν μέχρι στιγμής διαπιστώθηκε ότι από τις 15 Ιανουαρίου 2020 έως και χθες (14 Ιουλίου 2020) διέπραξαν από κοινού συνολικά 8 διαρρήξεις παραβιάζοντας παράθυρα οικιών και 1 κλοπή από όχημα. Από τις περιπτώσεις αυτές κατάφεραν να αποσπάσουν κοσμήματα η αξία των οποίων ανέρχεται στις 9.600 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.273 ευρώ, συνολικά. Επίσης, στην κατοχή του ενός από αυτούς βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.  

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ