Skip to main content

Έκλεισε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης - Ποιοι μένουν εκτός

Ποια ονόματα συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την πρώτη εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης - Αύριο οι επίσημες ανακοινώσεις

Ολοκληρώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες το ψηφοδέλτιο της Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και θα ανακοινωθεί επισήμως αύριο.

Οι πληροφορίες της Voria.gr επιβεβαιώθηκαν και ο υποψήφιος από τα 13 ονόματα που γράφαμε την Παρασκευή ο οποίος επελέγη να μείνει εκτός λίστας φέρεται να είναι ο Δημήτρης Πανοζάχος, όπως και ο Γιάννης Παπαγεωργίου η περίπτωση του οποίου ούτως ή άλλως τις τελευταίες μέρες είχε φανεί ότι οδεύει προς αυτή την κατάληξη.

Στο ψηφοδέλτιο είναι 12 άνδρες, οι κ.κ. Κώστας Καραμανλής, Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Δημήτρης Σταμάτης, Στράτος Σιμόπουλος, Παναγιώτης Κοκκόρης, Δημήτρης Γαλαμάτης, Νίκος Ταχιάος, Δημήτρης Κούβελας, Δημήτρης Βενιέρης, Διαμαντής Γκολιδάκης και Νίκος Καραγιαννακίδης.

Οι γυναίκες υποψήφιες είναι οι κ.κ. Έλενα Ράπτη, Βίκυ Νάκου, Άννα Ευθυμίου, Νιόβη Παυλίδου, Αφροδίτη Λατινοπούλου, Σύνθια Σάπικα, Αναστασία Τζαμπασλή και πιθανότατα η κ. Νάντια Σταυροπούλου.

Επιλογή του κόμματος ήταν τελικά να ανακοινωθούν και οι λίστες της Θεσσαλονίκης αύριο μαζί με τα ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα.