Skip to main content

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ποιες είναι οι τελευταίες εκτιμήσεις των bookmakers

Τι εκτιμούν οι στοιχηματικές εταιρείες για την εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής - Σήμερα ο πρώτος γύρος.

Μάχη δύο γύρων προβλέπουν οι bookmakers όσον αφορά τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής. Μάλιστα, σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες, στον δεύτερο γύρο της 12ης Δεκεμβρίου φαβορί για να αναμετρηθούν εμφανίζονται ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο πρώτος, μάλιστα, φέρεται πιθανότερος για τελικός νικητής.

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις στην betshop δίνουν προβάδισμα τον κ. Ανδρουλάκη για τελικό νικητή με απόδοση 1,75 και ακολουθούν ο Γιώργος Παπανδρέου με 2,65 και ο Ανδρέας Λοβέρδος με 7,50. Για τους επόμενους τρεις οι αποδόσεις είναι, για τον Παύλο Χρηστίδη 101, για τον Παύλο Γερουλάνο 150 και για τον Χάρη Καστανίδη 251.

Όσον αφορά το πιθανότερο δίδυμο της δεύτερης Κυριακής η αναμέτρηση μεταξύ Ανδρουλάκη – Παπανδρέου εμφανίζεται ως επικρατέστερη, με απόδοση 1,40, έναντι 3,25 του διδύμου Ανδρουλάκη – Λοβέρδου και 6,50 των Παπανδρέου – Λοβέρδου.

Παρόμοια είναι η εικόνα και στη novibet. Ο κ. Ανδρουλάκης εμφανίζεται ως πιθανότερος να εκλεγεί με απόδοση 1,60, ακολουθεί ο κ. Παπανδρέου με 2,40 και ο κ. Λοβέρδος με 6,70. Οι κ. Χρηστίδης, Γερουλάνος και Καστανίδης έχουν αποδόσεις 101, 151 και 251 αντιστοίχως.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο κ. Ανδρουλάκης θα είναι νικητής και στο σημερινό πρώτο γύρο με απόδοση 1,80 και ακολουθούν οι κ. Παπανδρέου με 2,25 και Λοβέρδος με 5.

Όσον αφορά τα ποσοστά τα οποία θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι, για τον κ. Ανδρουλάκη η πιθανότητα να πάρει πάνω από 30% έχει απόδοση 1,80 και κάτω από 30 1,95. Για τον κ. Παπανδρέου το όριο μπαίνει στο 29% για δε τον κ. Λοβέρδο στο 25%. Οι υπόλοιποι τρεις εκτιμώνται, ο κ. Χρηστίδης στο 6%, ο κ. Γερουλάνος στο 4% και ο κ. Καστανίδης στο 3%. Η πιθανότητα εκλογής αρχηγού από τον πρώτο γύρο θεωρείται περίπου απίθανη καθώς δίνει απόδοση 9. 

Στη stoiximan υπάρχουν μερικές διαφοροποιήσεις. Και εδώ ο κ. Ανδρουλάκης εμφανίζεται ως επικρατέστερος για την αρχηγία με απόδοση 1,70, έναντι του κ. Παπανδρέου που έχει απόδοση 2,85 και του κ. Λοβέρδου με απόδοση 6,50. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη εταιρεία οι bookmakers θεωρούν ότι ο κ. Παπανδρέου θα είναι πρώτος στον σημερινό πρώτο γύρο (απόδοση 1,75), ενώ οι πιθανότητες πρωτιάς για τον κ. Ανδρουλάκη είναι στο 2,50 και για τον κ . Λοβέρδο στο 5,75.

Όσον αφορά τα ποσοστά του σημερινού πρώτου γύρου, των κ. Ανδρουλάκη και Παπανδρέου εκτιμώνται γύρω στο 30%, του κ. Λοβέρδου στο 26% και ακολουθούν οι κ. Χρηστίδης με 5,5%, Γερουλάνος με 4,5% και Καστανίδης με 3%.

Οι bookmakers εκτιμούν ότι στις σημερινές εκλογές θα προσέλθουν περισσότερα από 255.000 άτομα και θεωρούν ότι η μάχη θα κριθεί την επόμενη Κυριακή (η νίκη από σήμερα έχει απόδοση 8,5).