Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εκλογές για την ΠΟΦΕΕ στις 9 και 10 Νοεμβρίου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΦΕΕΘ, για να ψηφίσουν τα μέλη της Ένωσης χρειάζεται να έχουν μαζί την αστυνομική ταυτότητα.

Την Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών(ΠΟΦΕΕ) και Αντιπροσώπων στην ΟΕΕΘ.

Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, από ώρα 11:00 έως 19:00, στα γραφεία της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης, Δωδεκανήσου 22, 3ος όροφος και την Τρίτη, από ώρα 10:00 έως 20:00, επίσης στα γραφεία της Ένωσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΦΕΕΘ, για να ψηφίσουν τα μέλη χρειάζεται να έχουν μαζί την αστυνομική ταυτότητα. Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι τακτοποιημένοι οικονομικά έως και το 2014.

«Η συμμετοχή σας είναι αναγκαία, επειδή οι καιροί που περνάμε είναι πάρα πολύ δύσκολοι για το επάγγελμα, λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και λόγω της πολυπλοκότητας του επαγγέλματός μας και ο μόνο σύμμαχός μας σ’ αυτό το δύσκολο αγώνα που δίνουμε καθημερινά είναι η Ένωσή μας.

»Γι΄ αυτό πρέπει να τη στηρίξουμε και με την ψήφο μας να την ενισχύσουμε και να της δώσουμε δύναμη για να μπορεί να μας βοηθάει όποτε τη χρειαστούμε» σημειώνεται στην ανακοίνωση.