Skip to main content

Εκλογές στις 20 - 21 Οκτωβρίου στον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Οι έμποροι της Θεσσαλονίκης καλούνται να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους εν μέσω μιας νέας κρίσης που επικρατεί στο εμπόριο λόγω της πανδημίας.

Εκλογές εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας του κορωνοϊού πραγματοποιούνται την επόμενη εβδομάδα στον Εμπορικό Σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Οι έμποροι της πόλης καλούνται να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους εν μέσω μιας νέας κρίσης που επικρατεί στο εμπόριο λόγω της πανδημίας.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν  από τις 20 έως τις 21 Οκτωβρίου.

«Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά θετικά βήματα με καθημερινές δράσεις σε όλους τους τομείς, ανεβάζοντας τον Σύλλογό μας σε ένα υψηλό και αξιόλογο επίπεδο, προς όφελος των μελών του. Είναι μια πορεία η οποία δεν πρέπει να βρει εμπόδια μπροστά της. Το μεγαλύτερο όπλο που έχουμε στα χέρια μας και προσπαθούμε να το χρησιμοποιούμε συνεχώς, είναι η συνεχής ενημέρωση των συναδέλφων μας για κάθε θέμα που τους αφορά και τους απασχολεί», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του για τις επερχόμενες εκλογές ο πρόεδρος του ΕΣΘ Παντελής Φιλιππίδης.

Τν εκλογών θα προηγηθεί Γενική Συνέλευση που θα γίνει τη Δευτέρα 19/10στις 5μ.μ. στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Πλατεία Μοριχόβου 1, 5ος όροφος, Λαδάδικα)

Οι εκλογές θα γίνουν την Τρίτη 20/10/2020 και την Τετάρτη 21/10/2020 από τις 9 το πρωί έως τις 9.30 το βράδυ, επίσης στα γραφεία του Συλλόγου.