Skip to main content

Έκοψαν το ρεύμα στη ΒΙΟΜΕ - Νοτοπούλου: Να επανασυνδεθεί άμεσα

Οι εργαζόμενοι στη ΒΙΟΜΕ κατήγγειλαν πως η ΔΕΗ παρουσία αστυνομικών έκοψε σήμερα το ρεύμα στο εργοστάσιο - Να ανακληθεί η απόφαση ζητά η Νοτοπούλου.

Να επανασυνδεθεί άμεσα το ρεύμα στον χώρο του εργοστασίου της ΒΙΟΜΕ ζητεί με ανακοίνωσή της η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η ίδια αναφέρει πως «σήμερα, 30/3/2020 στις 6.30 το πρωί, η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ παρουσία ΜΑΤ» και προσθέτει:

«Είναι προφανές πως η κυβέρνηση της ΝΔ εκμεταλλεύεται την ατομική υπευθυνότητα όλων μας να μείνουμε στο σπίτι, για να εφαρμόσει κατασταλτικές και αντεργατικές πολιτικές, που εν μέσω πανδημίας γίνονται απάνθρωπες και αποδεικνύουν την αναλγησία της.

»Ζητούμε να ανακαλέσουν την απαράδεκτη αυτή απόφασή τους και επανασυνδεθεί άμεσα το ρεύμα στο χώρο του εργοστασίου.

»Αλληλεγγύη στη ΒΙΟ.ΜΕ.».

Την διακοπή του ρεύματος γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα το πρωί η Συνεργατική Εργαζομένων ΒΙΟ.ΜΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έγραφε:

Οι βρικόλακες της εξουσίας που δρουν στο σκοτάδι, βρήκαν τη στιγμή να κόψουν το ρεύμα, στις 6:30 το πρωί. Είχαν έτοιμο το γερανό στημένο και με υποστήριξη από 2 κλούβες ΜΑΤ, που αυτό σημαίνει πολιτική εντολή, λειτούργησαν σαν τις μετακατοχικές κυβερνήσεις, που εκτελούσαν τους αγωνιστές στο σκοτάδι για να μην αντιδράσει ο κόσμος. Καταγγέλλουμε παράλληλα και τους <<συναδέλφους>> της ΔΕΗ που συνέργησαν σαν εκτελεστές στο ίδιο έργο.

Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ επανασύνδεση του ρεύματος.

Κι όλα αυτά ενώ είμαστε σε διαδικασίες με το Υπουργείο Εργασίας για τη πλήρη νομιμοποίηση της Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ. Κι ενώ γνωρίζουν ότι παράγουμε προϊόντα ατομικής και οικιακής υγιεινής, τα οποία είναι πρώτης ανάγκης για την κοινωνία.

Εργαζόμενες/οι στη Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ

Πηγή φωτογραφίας: Facebook/ΣΕ ΒΙΟΜΕ