Κυριακή 31 Μαΐου 2020
x

ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΖΕΡΒΑ- Η ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ (ΦΩΤΟ)

Η επιλογή του σημείου εκδήλωσης στέλνει το μήνυμα ότι πρέπει να μπει οριστικό τέλος στη διαχρονική υποβάθμιση των ξεχασμένων περιοχών του δήμου.

Την πατροπαράδοτη Βασιλόπιτα έκοψε χθες η παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, σε καφέ – αναψυκτήριο επί της οδού Αγίων Πάντων στην περιοχή της Ξηροκρήνης.

Όπως σημειώνει η παράταξη, «η επιλογή του σημείου της εκδήλωσης θέλει να στείλει το μήνυμα ότι πρέπει να μπει οριστικό τέλος στη διαχρονική υποβάθμιση των ξεχασμένων περιοχών του δήμου Θεσσαλονίκης. Η συμβολική παρουσία σύσσωμης της παράταξης εκεί εγκαινιάζει μία συστηματική προσπάθεια ανάδειξης των ιδιαίτερων προβλημάτων τους».

Ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε πως μόλις λίγες ημέρες πριν, με αυτοψία της παράταξης σε γειτονιές της Β' Δημοτικής Κοινότητας, αναδείχθηκαν πολλά επιμέρους ζητήματα επισημαίνοντας παράλληλα πως θα ακολουθήσει η παρουσίαση συγκεκριμένων προτάσεων για την αντιμετώπισή τους.

«Η επιλογή αυτή εντάσσεται στον σχεδιασμό της παράταξης να επαναφέρει στο προσκήνιο ολόκληρες περιοχές με πολύ σημαντικά προβλήματα. Θα δώσουμε βαρύτητα στις γειτονιές που πονάνε, που υποφέρουν και που νιώθουν εγκαταλελειμμένες. Έχει έναν ουσιαστικό συμβολισμό το γεγονός ότι κόβουμε εδώ την πίτα» δήλωσε ο κ. Ζέρβας.

Στην εκδήλωση έδωσαν «το παρών» κάτοικοι της περιοχής και όλα τα μέλη της παράταξης με φίλους, στελέχη και υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους... «Η προεκλογική περίοδος είναι ευκαιρία να τεθούν στο επίκεντρο τα πραγματικά προβλήματα όλης της πόλης. Θα πάμε σε κάθε γειτονιά, θα μιλήσουμε με όλους τους κατοίκους, θα ακούσουμε και θα καταγράψουμε τα προβλήματα ώστε να προκύψουν οι λύσεις. Για εμάς αυτό είναι το νόημα της Αυτοδιοίκησης» τόνισε ο κ. Ζέρβας κλείνοντας τον χαιρετισμό του.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ