Skip to main content

Έκοψε την πίτα ο Βορίδης - «Φάτε, πιείτε στην υγειά του Καμμένου»

Ο υπουργός κάλεσε τους παρευρισκομένους να «φάνε και πιουν στην υγειά του Πάνου Καμμένου» με την αποζημίωση του οποίου πλήρωσε τελικά την πίτα.

Την... περιβόητη πίτα με νέες αιχμές προν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πάνο Καμμένο έκοψε απόψε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας για την εκδήλωση ο κ. Βορίδης την χαρακτήρισε ως «ελάχιστη προσφορά του Υπουργείου προς τους ανθρώπους του που εργάζονται σκληρά προκειμένου να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχει θέσει η πολιτική του ηγεσία στην αδιάκοπη προσπάθεια της για αναγέννηση του πρωτογενούς τομέα».

Ο υπουργός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους παρευρισκόμενους «να φάνε και να πιουν στην υγειά του Πάνου Καμμένου». Υπενθυμίζεται πως σε δικαστική διαμάχη είχε καταδικαστεί για προσβολή προσωπικότητας σε βάρος του κ. Βορίδη και είχε υποχρεωθεί να καταβάλει το ποσό των 40.000 ευρώ, με τον υπουργό να αναφέρει μετά τις αντιδράσεις πως με αυτά τα χρήματα θα καλύψει όπως είπε εξ ολοκλήρου το κόστος της εκδήλωσης.

Στο θέμα των αντιδράσεων στάθηκε και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του υπουργείου, ο οποίος μιλώντας στην εκδήλωση τόνισε ότι το συγκεκριμένο γεγονός του προκάλεσε «αλγεινή εντύπωση» και αφού ευχαρίστησε τον Μάκη Βορίδη για την πρωτοβουλία, σημείωσε ότι «οι εργαζόμενοι επί ηγεσίας Βορίδη εργάζονται εντατικά και έχουν επιτύχει τα μεγαλύτερα ποσοστά απορρόφησης των κονδυλίων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης».