Skip to main content

Έκοψε την πίτα της η «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» - Κριτική σε Ζέρβα

Την πρωτοχρονιάτική της πίτα έκοψε η δημοτική παράταξη «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» - Τι είπε ο επικεφαλής, Σπύρος Βούγιας, και οι Νυφούδης, Κουράκης

Την πίτα για το 2020 έκοψε η δημοτική παράταξη «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» παρουσία δεκάδων στελεχών και φίλων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση, η ενεργή παρουσία της παράταξης και η συμμετοχή στα κοινά ήταν από τα αξιοσημείωτα της βραδιάς την ώρα που υπάρχουν «διαλυμένες παρατάξεις» λόγω της συμμετοχής συμβούλων τους στη διοίκηση.

Ο επικεφαλής της παράταξης Σπύρος Βούγιας στάθηκε στη σημερινή πραγματικότητα στο δήμο Θεσσαλονίκης, άσκησε κριτική στη διοίκηση Ζέρβα και έκανε λόγο για ένα κρίσιμο 2020 για αυτήν λόγω της ιδιαίτερης – λόγω απλής αναλογικής αλλά και κυβερνητικών ρυθμίσεων – σύνθεσής της.

Την ενεργή παρουσία της παράταξης με τη δημιουργία των ομάδων εργασίας που «επιτηρεί» το έργο της διοίκησης επισήμανε ο συντονιστής της παράταξης Νίκος Νυφούδης.  Παράλληλα χαιρέτησε τον δημόσιο λόγο των τομεαρχών και την δυναμική τους αρθρογραφία για τα ζητήματα της πόλης. Υπενθύμισε τον προγραμματισμό των επόμενων μηνών με δημόσιες εκδηλώσεις και συζητήσεις για όσα ταλανίζουν τη Θεσσαλονίκη.

Ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κουράκης αναφέρθηκε  στην έλλειψη συντονισμού, τις καθυστερήσεις και την απουσία σχεδίου και οράματος για την ανάπτυξη της πόλης που χαρακτηρίζει, όπως είπε, την διοίκηση Ζέρβα. Προέβλεψε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις και αναδιάρθρωση του δημοτικού σχήματος μέσα στο 2020 και επισήμανε ότι η παρουσία της παράταξης μπορεί να προσφέρει με ουσιαστικό τρόπο στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που ταλαιπωρούν την πόλη.

Τυχερή της βραδιάς η κόρη συνεργάτη της παράταξης η οποία και θα απολαύσει ένα γεύμα με την παρέα της στο Ανφάν Γκατέ.