Skip to main content

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ο δήμος Καλαμαριάς

Η κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Καλαμαριάς πριν την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του δήμου Καλαμαριάς έκοψε τη Δευτέρα ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, λίγο πριν την έναρξη του πρώτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου για το 2021.

Η κοπή πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου παρουσία του Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, κ.κ Ιουστίνου και της Γενικής Γραμματέως κ. Ελένης Φύκα. Παράλληλα το δημοτικό συμβούλιο παρακολουθούσε τη διαδικασία μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι που κόπηκε για τη Γενική Γραμματέα και τις υπηρεσίες του δήμου και η κ. Φύκα δήλωσε ότι το δώρο, που ήταν ένα χρυσό χελιδόνι, θα κληρωθεί στους υπαλλήλους.

«Ελπίζουμε ότι σύντομα θα ξεπεράσουμε τον εφιάλτη της πανδημίας και θα ανοίξουμε τα φτερά μας, υγιείς πια, θα είμαστε έτοιμοι κατακτήσουμε νέους στόχους και όνειρα. Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και υπομονή» δήλωσε ο κ. Δαρδαμανέλης.